Sidan innehåller annonslänkar

Robert Welch - Limbrey Ljusstake 21,4 cm

-70%

Beställ Robert Welch - Limbrey Ljusstake 21,4 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Robert Welch - Limbrey Ljusstake 21,4 cm inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Limbrey Ljusstake från Robert Welch med klassisk design inspirerad av en original Robert Welch design från 1960-talet.Den eleganta timglasformen speglar ljuset och sprider ett vackert sken, kontrasten mellan högglanspolerat rostfritt stål och accenter i varm valnöt skapar en effektfull look. På grund av den naturliga trämaterial som används för att producera ljusstaken kan färgvariationer förekomma och ingen ljusstake är den andra helt lik.Ljusstakarna är uppkallade efter John Limbrey, silversmed och designer, som arbetade med Robert Welch i över 40 år.

Se gärna också

Skultuna - Ljusstake Liljan 12,5 cm Mässing

Skultuna ljusstake Liljan är den numera ikoniska ljusstaken som med sin enkla design passar in i och lyfter vilket rum som helst.

Precis som namnet antyder ska Skultuna ljusstake efterlikna en lilja. Resultatet är en elegant och stilren ljusstake i mässing som passar in i de flesta inredningsstilar. Kombinera med flera ljusstakar, låt den stå för sig själv eller varför inte kombinera med andra produkter i mässing från Skultuna? Till Liljan finns också en vasinsats i handblåst glas som du kan kombinera med ljusstaken för att omvandla den till en vacker vas för mindre buketter.

Ljusstaken Liljan har blivit en modern designfavorit och har förekommit i många internationella sammanhang.

Historia
Ivar Åhlenius Björk designade en serie ljusstakar för Ystad Metall som lades ner 1969. Ljusstaken Liljan är en av dem, och den designade han faktiskt för världsutställningen New York World"s Fair 1939. Nu har Skultuna tillsammans med anhöriga till Ivar Ålenius Björk startat produktionen av ljusstaken igen.

Liljan ljusstake från Skultuna är 12,5 cm hög och finns i både silver och mässing.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia