Klong - Tender Ljusstake Hög 35 cm Silver

Beställ Klong - Tender Ljusstake Hög 35 cm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Tender Ljusstake Hög 35 cm Silver inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Tender är en serie ljusstakar avsedda för antikljus. De är inspirerade av Alberto Giacomettis långsträckta skulpturer samt motljusets effekt att sudda ut konturer så att endast ett tunt streck kvarstår.

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Ljusstake L Svart

Ljusstakar är ett enkelt sätt att förändra och skapa en stämningfull atmosfär hemma. Genom att tillföra punktbelysning i form av levande ljus skapar du genast en harmoniskt känsla i dina rum. Solstickans eleganta serie Three Stars, inspirerad av de ikoniska tändstickorna, är med sin avskalade och enkla stil ett vackert blickfång och kommer att göra sig varhelst de placeras.

I serien hittar du stilrena ljusstakar i pulverlackat stål med genomtänkta mässingsdetaljer. Ljusstakarna finns i 2 färgutföranden och i 3 olika storlekar, det finns även en matchande ljuskvävare.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Snapsglas

Snapsglas från Vintage

Se alla produkter
Diskborstar  Tvålpumpar

Diskborstar Tvålpumpar från Joseph Joseph

Se alla produkter
Fondue

Fondue från Boska Holland

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Vintage

Se alla produkter