Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Teluria Ljusstake Förnicklad

Beställ Klong - Teluria Ljusstake Förnicklad på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Teluria Ljusstake Förnicklad inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Teluria ljusstake från Klong har en mekanisk design med en tanke om att återspegla samspelet mellan jorden, månen och solen. En läcker detalj att ha i hemmet. .

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Luna Ljuslykta 14x19 cm Klar

Underbar ljuslykta i glas från Tell Me More.

Med sina vackra färger och naturliga skiftningar skapar dessa ljuslyktor från Tell Me More Interiors en mysig stämning i alla rum. Denna glaslykta är handgjord och skiftningarna i glaset framställs med hjälp av sand vid infärgningen. Varje lykta blir därför unik och får sitt eget vackra sken. Kombinera gärna flera olika färger och storlekar av dessa ljushållare från Tell Me More och låt ett unikt sken växa fram med hjälp av värmeljus.

När du vill kunna variera och förnya din inredning är ljushållaren från Tell Me More Interiors det självklara valet. Fyll ljuslyktan med dekorativa föremål och skapa en personlig känsla med till exempel strandfynd från i somras, som stenar, snäckor och sand. Eller låt lyktan vara som den är och låt det klara glaset tala för sig själv. Lyktan är handgjord och tillverkad av återvunnet glas vilket gör varje lykta unik. Kombinera gärna med ljuslyktor i andra storlekar från serien Luna.

Lyktan bör ej komma i långvarig kontakt med vatten. Handdiskas varsamt.

- Passar blockljus med max 4 cm i diameter
- Vikt 1,35 kg

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Blomus

Se alla produkter
Golvlampor

Golvlampor från Umage

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Rörstrand

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Küchenprofi

Se alla produkter