Klong - Marriage Ljusstake Mässing/Aluminium 9,5x5 cm

Beställ Klong - Marriage Ljusstake Mässing/Aluminium 9,5x5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Marriage Ljusstake Mässing/Aluminium 9,5x5 cm inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

En dekorativ ljusstake från Klong designad av Eva Schildt. Ljusstaken är inspirerad av två vigselringar som svetsats ihop i guld och silver.

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Luna Ljuslykta 14x19 cm Klar

Underbar ljuslykta i glas från Tell Me More.

Med sina vackra färger och naturliga skiftningar skapar dessa ljuslyktor från Tell Me More Interiors en mysig stämning i alla rum. Denna glaslykta är handgjord och skiftningarna i glaset framställs med hjälp av sand vid infärgningen. Varje lykta blir därför unik och får sitt eget vackra sken. Kombinera gärna flera olika färger och storlekar av dessa ljushållare från Tell Me More och låt ett unikt sken växa fram med hjälp av värmeljus.

När du vill kunna variera och förnya din inredning är ljushållaren från Tell Me More Interiors det självklara valet. Fyll ljuslyktan med dekorativa föremål och skapa en personlig känsla med till exempel strandfynd från i somras, som stenar, snäckor och sand. Eller låt lyktan vara som den är och låt det klara glaset tala för sig själv. Lyktan är handgjord och tillverkad av återvunnet glas vilket gör varje lykta unik. Kombinera gärna med ljuslyktor i andra storlekar från serien Luna.

Lyktan bör ej komma i långvarig kontakt med vatten. Handdiskas varsamt.

- Passar blockljus med max 4 cm i diameter
- Vikt 1,35 kg

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Rörstrand

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Muurla

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Le Creuset

Se alla produkter