Klong - Marriage Duo Ljusstake 2-pack Flerfärgad

Jämför produkt Klong - Marriage Duo Ljusstake 2-pack Flerfärgad online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Marriage Duo Ljusstake 2-pack Flerfärgad i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Produktinformation

Ljusstakarna Marriage Duo består av två ljushållare avsedda för antikljus. De är gjorda av två förenade ringar som för tankarna till vigselringar som svetsats ihop.

Den ena ringen är i blankpolerad aluminium och den andra mässing. Formgiven av Eva Schildt för Klong. .

Se gärna också

Skultuna - Ljusstake Liljan 12,5 cm Silver

Skultuna ljusstake Liljan är den numera ikoniska ljusstaken som med sin enkla design passar in i och lyfter vilket rum som helst.

Precis som namnet antyder efterliknar denna Skultuna ljusstake en lilja. Resultatet är en elegant och stilren ljusstake i mässing som passar in i de flesta inredningsstilar. Kombinera med flera ljusstakar, låt den stå för sig själv eller varför inte kombinera med andra produkter i mässing från Skultuna? Till Liljan finns också en vasinsats i handblåst glas som du kan kombinera med ljusstaken för att omvandla den till en vacker vas för mindre buketter.

Ljusstaken Liljan har blivit en modern designfavorit och har förekommit i många internationella sammanhang.

Historia
Ivar Åhlenius Björk designade en serie ljusstakar för Ystad Metall som lades ner 1969. Ljusstaken Liljan är en av dem, och den designade han faktiskt för världsutställningen New York World's Fair 1939. Nu har Skultuna tillsammans med anhöriga till Ivar Ålenius Björk startat produktionen av ljusstaken igen.

Liljan ljusstake från Skultuna är 12,5 cm hög och finns i både silver och mässing.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Vintage

Se alla produkter
Förvaring

Förvaring från Solstickan

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från PotteryJo

Se alla produkter