Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Klong Constella Glasinsats 5-pack

Jämför produkt Klong - Klong Constella Glasinsats 5-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Klong Constella Glasinsats 5-pack i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Produktinformation

Glasinsats från Klong till ljusstaken Constella. Förvandla Constella till en vas istället för ljusstake enkelt med denna glasinsats.

Insatsen passar till alla storlekar av Constella. Dekorera med snittblommor istället för ljus, eller varför inte en blandning.

Se gärna också

Skultuna - Ljusstake Liljan 12,5 cm Silver

Skultuna ljusstake Liljan är den numera ikoniska ljusstaken som med sin enkla design passar in i och lyfter vilket rum som helst.

Precis som namnet antyder efterliknar denna Skultuna ljusstake en lilja. Resultatet är en elegant och stilren ljusstake i mässing som passar in i de flesta inredningsstilar. Kombinera med flera ljusstakar, låt den stå för sig själv eller varför inte kombinera med andra produkter i mässing från Skultuna? Till Liljan finns också en vasinsats i handblåst glas som du kan kombinera med ljusstaken för att omvandla den till en vacker vas för mindre buketter.

Ljusstaken Liljan har blivit en modern designfavorit och har förekommit i många internationella sammanhang.

Historia
Ivar Åhlenius Björk designade en serie ljusstakar för Ystad Metall som lades ner 1969. Ljusstaken Liljan är en av dem, och den designade han faktiskt för världsutställningen New York World's Fair 1939. Nu har Skultuna tillsammans med anhöriga till Ivar Ålenius Björk startat produktionen av ljusstaken igen.

Liljan ljusstake från Skultuna är 12,5 cm hög och finns i både silver och mässing.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Serax

Se alla produkter
Airfryer  Fritös

Airfryer Fritös från Ariete

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Byon

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Muurla

Se alla produkter