Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Gloria Ljusstake 35x33 cm Nickel

Jämför produkt Klong - Gloria Ljusstake 35x33 cm Nickel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Gloria Ljusstake 35x33 cm Nickel i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Produktinformation

Ljusstaken Gloria återskapar det vackra sken som uppstår från ett brinnande ljus och har tagit namnet därifrån. Ljushållarens sköra cirkel i mässing eller förnicklad/försilvrad mässing markerar centrum för ett stearinljus.

Se gärna också

Robert Welch - Arden Ljusstake 24 cm -50%

Vacker ljusstake i Arden serien från Robert Welch.

En elegant och klassisk ljushållare tillverkad i rostfritt stål.

Ljusstaken från Robert Welch är 24 cm hög och som med de flesta produkter från samma varumärke är det en klassiskt designad dekoration med en modern touch.

Robert Welch är en av Storbritanniens mest kända formgivare och varumärken.
Från början designade och tillverkade Robert Welch bestick i rostfritt stål och tanken bakom produkterna har alltid varit att designen på produkten ska hålla lika länge som produkten själv.

Idag producerar även Robert Welch rostfria produkter inom matlagning, badrumstillbehör och dukning. Till den senare kategorin hör dessa vackra ljusstakar i Arden serien.

Med dess mjuka kurvor och skinande finish kommer denna ljushållare från Robert Welch lysa upp ditt hem på många sätt.
Till dessa ljusstakar passar ljus som har en diameter på ca 22 mm. Exempel på sådana ljus är klassiska kronljus från ICA, kronljus från IKEA eller Liljeholmens kronljus.

Denna ljusstake är 24 cm hög och den minsta i Arden kollektion. I samma Arden serie finns även liknande ljusstakar som är 29 cm och 35 cm höga som också finns att köpa på Cervera för att få en fin komposition av matchande Robert Welch ljusstakar i olika format.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Anders Petter

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Magnor

Se alla produkter
Krokar

Krokar från House Doctor

Se alla produkter
Avecglas

Avecglas från Vintage

Se alla produkter