Klong - Fira Adventsljusstake 34x15 cm Mässing

Beställ Klong - Fira Adventsljusstake 34x15 cm Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Fira Adventsljusstake 34x15 cm Mässing inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

En vacker adventsljusstake att med fyra ljus för julfirandet. Mässingsdelen kan enkel tas ur och användas för andra tillfällen och kombineras med Klongs sortiment.  .

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Ljusstake L Svart

Ljusstakar är ett enkelt sätt att förändra och skapa en stämningfull atmosfär hemma. Genom att tillföra punktbelysning i form av levande ljus skapar du genast en harmoniskt känsla i dina rum. Solstickans eleganta serie Three Stars, inspirerad av de ikoniska tändstickorna, är med sin avskalade och enkla stil ett vackert blickfång och kommer att göra sig varhelst de placeras.

I serien hittar du stilrena ljusstakar i pulverlackat stål med genomtänkta mässingsdetaljer. Ljusstakarna finns i 2 färgutföranden och i 3 olika storlekar, det finns även en matchande ljuskvävare.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skulpturer

Skulpturer från Dorre

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Sous Vide

Sous Vide från Steba

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Emerio

Se alla produkter