Klong - Constella Ljusstake 10 hållare Mässing

Beställ Klong - Constella Ljusstake 10 hållare Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Constella Ljusstake 10 hållare Mässing inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Constella är en ljuskälla med många användningsområden. Finns tillbehör så som glasinsatser som förvandlar ljusstaken till små vaser.

Vaser säljs separat.En trevlig ljuskälla för värmeljus, där du själv väljer vilken form ljusstaken ska ha - en rak linje, en stjärna, en cirkel eller någon annan form som passar i ditt hem. Det finns tillbehör såsom glasinsatser till Constella som gör användningsområdet brett.

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Ljusstake L Vit

Ljusstakar är ett enkelt sätt att förändra och skapa en stämningfull atmosfär hemma. Genom att tillföra punktbelysning i form av levande ljus skapar du genast en harmoniskt känsla i dina rum. Solstickans eleganta serie Three Stars, inspirerad av de ikoniska tändstickorna, är med sin avskalade och enkla stil ett vackert blickfång och kommer att göra sig varhelst de placeras.

I serien hittar du stilrena ljusstakar i pulverlackat stål med genomtänkta mässingsdetaljer. Ljusstakarna finns i 2 färgutföranden och i 3 olika storlekar, det finns även en matchande ljuskvävare.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från WMF

Se alla produkter
Diskdukar

Diskdukar från Iris Hantverk

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Serax

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Satake

Se alla produkter