Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Constella Insats Ljus 5-pack

Beställ Klong - Constella Insats Ljus 5-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Constella Insats Ljus 5-pack inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Med denna insats kan du ändra hållarna från värmeljus till långa smala ljus i ljuskällan Constella från Klong. Säljs i 5-pack. .

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Ljusstake L Svart

Ljusstakar är ett enkelt sätt att förändra och skapa en stämningfull atmosfär hemma. Genom att tillföra punktbelysning i form av levande ljus skapar du genast en harmoniskt känsla i dina rum. Solstickans eleganta serie Three Stars, inspirerad av de ikoniska tändstickorna, är med sin avskalade och enkla stil ett vackert blickfång och kommer att göra sig varhelst de placeras.

I serien hittar du stilrena ljusstakar i pulverlackat stål med genomtänkta mässingsdetaljer. Ljusstakarna finns i 2 färgutföranden och i 3 olika storlekar, det finns även en matchande ljuskvävare.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stavmixers

Stavmixers från Smeg

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från Bamix

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter