Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Cirkus Ljusstake 96 cm Mässing

Beställ Klong - Cirkus Ljusstake 96 cm Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Cirkus Ljusstake 96 cm Mässing inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Den vackra och lekfulla ljusstaken Cirkus från Klong i en större variant. Ljusstaken består av flera halvcirklar vilka går att vrida på så att du kan skapa ditt eget uttryck och förändra dess utseende.

Ingen dag är den andra lik. Den står perfekt i ett fönster eller på en lägre möbel då den har en höjd på 29 cm.

Ljusstaken är designad av Eva Schildt som är känd för sina lekfulla, dynamiska och kreativa formgivningar. Den här ljusstaken tar sig olika uttryck beroende på i vilket hem den står.

Se gärna också

Skultuna - Ljusstake Liljan 12,5 cm Mässing

Skultuna ljusstake Liljan är den numera ikoniska ljusstaken som med sin enkla design passar in i och lyfter vilket rum som helst.

Precis som namnet antyder efterliknar denna Skultuna ljusstake en lilja. Resultatet är en elegant och stilren ljusstake i mässing som passar in i de flesta inredningsstilar. Kombinera med flera ljusstakar, låt den stå för sig själv eller varför inte kombinera med andra produkter i mässing från Skultuna? Till Liljan finns också en vasinsats i handblåst glas som du kan kombinera med ljusstaken för att omvandla den till en vacker vas för mindre buketter.

Ljusstaken Liljan har blivit en modern designfavorit och har förekommit i många internationella sammanhang.

Historia
Ivar Åhlenius Björk designade en serie ljusstakar för Ystad Metall som lades ner 1969. Ljusstaken Liljan är en av dem, och den designade han faktiskt för världsutställningen New York World's Fair 1939. Nu har Skultuna tillsammans med anhöriga till Ivar Ålenius Björk startat produktionen av ljusstaken igen.

Liljan ljusstake från Skultuna är 12,5 cm hög och finns i både silver och mässing.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Julhemslöjd

Julhemslöjd från Åsas Tomtebod

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Cult Design

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Fat limiterat

Fat limiterat från Rörstrand

Se alla produkter