Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Cirkus Ljusstake 30 cm Mässing

Beställ Klong - Cirkus Ljusstake 30 cm Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Cirkus Ljusstake 30 cm Mässing inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstaken Cirkus från Klong är ett vackert och unikt objekt att inreda hemmet med. Ljusstakens halvcirklar är rörliga vilket gör att du kan förändra dess utseende och skapa ditt eget uttryck.

Inte i något hem ser ljusstaken likadan ut. Detta har gett ljusstakens dess namn och är även ett av designern Eva Schildts kännetecken; en lekfull och dynamisk form.

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Ljusstake L Vit

Ljusstakar är ett enkelt sätt att förändra och skapa en stämningfull atmosfär hemma. Genom att tillföra punktbelysning i form av levande ljus skapar du genast en harmoniskt känsla i dina rum. Solstickans eleganta serie Three Stars, inspirerad av de ikoniska tändstickorna, är med sin avskalade och enkla stil ett vackert blickfång och kommer att göra sig varhelst de placeras.

I serien hittar du stilrena ljusstakar i pulverlackat stål med genomtänkta mässingsdetaljer. Ljusstakarna finns i 2 färgutföranden och i 3 olika storlekar, det finns även en matchande ljuskvävare.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Orrefors

Se alla produkter
Grillbestickset

Grillbestickset från Gense

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Nybro Crystal

Se alla produkter
Blenders

Blenders från KitchenAid

Se alla produkter