Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Cirkus Ljusstake 20 cm Mässing

Beställ Klong - Cirkus Ljusstake 20 cm Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Cirkus Ljusstake 20 cm Mässing inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstaken Cirkus från Klong har fått sitt namn av dess föränderliga form. Den består av halvcirklar som går att vrida på så att du sätta din egen prägel på ljusstaken.

Designern Eva Schildt är känd för sin unika och lekfulla formgivning som tydligt återspeglas i denna kreation. En vacker ljusstake som skapar en dynamisk effekt i hemmet.

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Ljusstake L Svart

Ljusstakar är ett enkelt sätt att förändra och skapa en stämningfull atmosfär hemma. Genom att tillföra punktbelysning i form av levande ljus skapar du genast en harmoniskt känsla i dina rum. Solstickans eleganta serie Three Stars, inspirerad av de ikoniska tändstickorna, är med sin avskalade och enkla stil ett vackert blickfång och kommer att göra sig varhelst de placeras.

I serien hittar du stilrena ljusstakar i pulverlackat stål med genomtänkta mässingsdetaljer. Ljusstakarna finns i 2 färgutföranden och i 3 olika storlekar, det finns även en matchande ljuskvävare.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Skeppshult

Se alla produkter
Påskljus och påskservetter

Påskljus och påskservetter från Moments

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Kenwood

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Victorinox

Se alla produkter