Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Blad Ljusstake/Vas 13x9 cm

Beställ Klong - Blad Ljusstake/Vas 13x9 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Blad Ljusstake/Vas 13x9 cm inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

En vacker ljusstake som också kan användas som vas. Blad är designad av Eva Schildt som ville forma en ljusstake/vas i en vacker förlängning av bladets form.

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Ljusstake L Vit

Ljusstakar är ett enkelt sätt att förändra och skapa en stämningfull atmosfär hemma. Genom att tillföra punktbelysning i form av levande ljus skapar du genast en harmoniskt känsla i dina rum. Solstickans eleganta serie Three Stars, inspirerad av de ikoniska tändstickorna, är med sin avskalade och enkla stil ett vackert blickfång och kommer att göra sig varhelst de placeras.

I serien hittar du stilrena ljusstakar i pulverlackat stål med genomtänkta mässingsdetaljer. Ljusstakarna finns i 2 färgutföranden och i 3 olika storlekar, det finns även en matchande ljuskvävare.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Rosendahl

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Blomus

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Holmegaard

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Fiskars

Se alla produkter