Klong - Bell Ljusstake Mässing/glas 12 cm

Beställ Klong - Bell Ljusstake Mässing/glas 12 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Bell Ljusstake Mässing/glas 12 cm inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Alla former har ett ljud och alla ljud har en form. Ljusstaken Bell från Klong har en naturlig relation till ljud, ljus och geometri och sätter på så vis en personlig men naturnära prägel på hemmet.

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Luna Ljuslykta 20x23 cm Klar -16%

Underbar ljuslykta i glas från Tell Me More.

Med sina vackra färger och naturliga skiftningar skapar dessa ljuslyktor från Tell Me More Interiors en mysig stämning i alla rum. Denna glaslykta är handgjord och skiftningarna i glaset framställs med hjälp av sand vid infärgningen. Varje lykta blir därför unik och får sitt eget vackra sken. Kombinera gärna flera olika färger och storlekar av dessa ljushållare från Tell Me More och låt ett unikt sken växa fram med hjälp av värmeljus.

När du vill kunna variera och förnya din inredning är ljushållaren från Tell Me More Interiors det självklara valet. Fyll ljuslyktan med dekorativa föremål och skapa en personlig känsla med tillexempel strandfynd från i somras, som stenar, snäckor och sand. Eller låt lyktan vara som den är och låt det klara glaset tala för sig själv. Lyktan är handgjord och tillverkad av återvunnet glas vilket gör varje lykta unik. Kombinera gärna med ljuslyktor i andra storlekar från serien Luna.

Lyktan bör ej komma i långvarig kontakt med vatten. Handdiskas varsamt.

- Passar blockljus med max 5 cm i diameter
- Vikt 2,1 kg

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Rörstrand

Se alla produkter
Diskborstar  Tvålpumpar

Diskborstar Tvålpumpar från Joseph Joseph

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Stelton

Se alla produkter
Tändstickor

Tändstickor från Solstickan

Se alla produkter