Agathe Värmeljushållare Set om 3 /Grön/Guldbrun/Blå

Beställ Agathe Värmeljushållare Set om 3 /Grön/Guldbrun/Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Agathe Värmeljushållare Set om 3 /Grön/Guldbrun/Blå inom kategorin Ljusstakar.

Se gärna också

Georg Jensen - Bernadotte Ljusstake 11 cm

En fantastisk ljusstake ur serien Bernadotte från Georg Jensen, skapad med inspiration från Sigvard Bernadottes formgivningar. Denna vackra ljushållare är en fröjd för ögat med sin blankpolerade yta och läckra mönster med tydliga rötter i formgivningsstilen Art Deco kombinerat med modern skandinavisk design.

Ljushållaren är föränderlig och har mer att erbjuda än vad ögat först kan se. Lika vackert som den presenterar ett värmeljus kan den vändas upp och ner och bära upp ett kronljus. En funktionell och mångsidig ljushållare som glänser fint när ljuset brinner.

Sigvard Bernadotte var en av de första Georg Jensen ingick ett designsamarbete med och prins i den svenska kungafamiljen. Hans innovativa, funktionella och vackra formgivningar har idag kommit att bli klassiker och återfinns i otaliga hem.

Ljushållaren Bernadotte är tillverkad i rostfritt stål med blankpolerad yta. Den står vackert för sig själv men är lika fin att kombinera med de andra Bernadotte ljushållarna i olika höjder.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Le Creuset

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Muurla

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Solstickan

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Rory Dobner

Se alla produkter