Sidan innehåller annonslänkar

Rizzo Lykta 33 cm


Jämför produkt Rizzo Lykta 33 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rizzo Lykta 33 cm i kategorin Ljuslyktor här hos oss.

Produktinformation

Lykta Rizzo från Holmen är en dekorativ smides-ljuslykta för blockljus eller värmeljus, perfekt att lysa upp höst- och vintermörkret med. Lyktan kan placeras både ute och inne och ger ett mysigt sken, oavsett om den står i fönstret, på trappen eller i en hylla. .

Se gärna också

Rig-Tig - Hurricane Ljuslykta 12x16 cm Grå

Ljuslyktan HYGGE med en vit bas med en diameter på 12 cm och en total höjd på 16 cm från danska RIG-TIGs Hurricane-serie.

Ge ditt hem lite extra mysfaktor med denna vackra ljuslykta från RIG-TIG. Ljuslyktan är en del av RIG-TIGs Hurricane-kollektion och har passande nog döpts till HYGGE, det danska ordet som på ett ungefär kan översättas till just mysighet. HYGGE-ljuslyktan har designats av formgivarduon Christina Halskov och Hanne Dalsgaard med en vision om att kunna skapa en underbart mysig atmosfär vart man än befinner sig – något som vi verkligen tycker att de har lyckats med. Ta med dig mysigheten vart du än väljer att placera ljuslyktan, vare sig det är på balkongen, i köket eller i vardagsrummet och känn direkt hur atmosfären blir varmare och ja, mer HYGGE. Ljuslyktan har en höjd på 16 cm och extraglas går att köpas till.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Lyktan

Lyktan kan syfta på: Lyktan, Strängnäs – den gamla biskopsgården i Strängnäs, som är ett byggnadsminne Lyktan (Gröna Lund) – en åkattraktion på Gröna Lund i Stockholm

Holmen

Holmen Aktiebolag (till 2000 Mo och Domsjö AB, Modo) är en svensk skogsindustrikoncern. Koncernen består av fem affärsområden med olika inriktning: papper, kartong, sågade trävaror, skog, energi. Huvudkontoret ligger på Strandvägen 1 i Stockholm. Koncernen har sex produktionsanläggningar i Sverige och en i Storbritannien. Skogar, vindkraft och vattenkraft finns i Sverige. Cirka 90 procent av försäljningen sker i Europa via egna försäljningsbolag. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq Stockholm, Large Cap. Holmen AB kontrolleras av finansmannen Fredrik Lundbergs investmentbolag L E Lundbergföretagen AB.