Klimchi - Hobnail Ljuslykta 14 cm Rosaline

Beställ Klimchi - Hobnail Ljuslykta 14 cm Rosaline på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klimchi - Hobnail Ljuslykta 14 cm Rosaline inom kategorin Ljuslyktor.

Produktinformation

Handblåst ljuslykta från Klimchi som ger det bästa av böhmisk glastradition och kommer lätt att bli höjdpunkten i varje hem. Perfekt för middagsbjudningar eller bara en mysig kväll på din uteplats.

Hobnaildesignen skapar ett unikt sken när lågan flimrar. En utmärkt gåva vid högtidsdagar och bröllop. .

Se gärna också

Kähler - Urbania Ljuslykta City 21 cm Vit -18%

Urbania Ljuslykta City 21 cm är den nya, större ljuslyktan i Kählers Urbania serie. Serien, skapad av Mette Bache och Barbara Bendix Becker, innehåller en mängd arkitektoniska ljuskällor i form av olika byggnader.

Den nya Lighthouse City består av en rad små byggnader, med plats för ett värmeljus inne i ljuslyktan. Men du kan självklart även använda en slinga med LED-ljus i . Ljuslyktan är 20 cm bred och 8 cm vilken gör den lätt att placera exempelvis på en fönsterbräda eller var helst du vill. Ljuslyktan sprider ett härligt sken omkrign sig med det varma levande ljuset som strömmar ut ur fönster och dörrar. Lighthouse City är vacker ensam eller tillsammans med de andra byggnaderna i serien om du vill skapa en hel stad på ett bord, en byrå eller en bokhylla, där den kommer att skapa en härlig julstämning under hela december.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljuslyktor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från The Just Slate Company

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Oxo

Se alla produkter
Fat limiterat

Fat limiterat från Gustavsberg

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Riedel

Se alla produkter