Klimchi - Hobnail Ljuslykta 14 cm Dark Green

Jämför produkt Klimchi - Hobnail Ljuslykta 14 cm Dark Green online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klimchi - Hobnail Ljuslykta 14 cm Dark Green i kategorin Ljuslyktor här hos oss.

Produktinformation

Handblåst ljuslykta från Klimchi som ger det bästa av böhmisk glastradition och kommer lätt att bli höjdpunkten i varje hem. Perfekt för middagsbjudningar eller bara en mysig kväll på din uteplats.

Hobnaildesignen skapar ett unikt sken när lågan flimrar. En utmärkt gåva vid högtidsdagar och bröllop. .

Se gärna också

Magnor - Skyline Lux Lykta 12x15 cm Kolgrå -25%

I serien Skyline ingår denna eleganta lykta Skyline Lux, från norska Magnor. Lyktan går även att använda som en liten vas för ett lågt blomsterarrangemang.Skyline Lux är handgjord och munblåst av erfarna glasblåsare och formgivaren är den välkände inrednings- och möbeldesignern Halvor Bakke.

Halvor har hämtat sin inspiration från sina resor runt om i världen. Skyline blev ett naturligt namn efter en resa till Shanghai där han satt på 43:e våningen, tittade ut över staden och fascinerades av alla ljus. Han gav Skyline ett stramt, rent och maskulint uttryck som en illusion av stadens rena linjer. Den exklusiva handpolerade ytan skapar en sofistikerad och lite dramatisk känsla.

Lyktan är 15 cm hög och 12 cm bred.
Handdiskas.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljuslyktor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Papperservetter

Papperservetter från Gynning Design

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Orrefors

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Rörstrand

Se alla produkter