Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Limbo Värmeljushållare 16x5 cm

Beställ AdHoc - Limbo Värmeljushållare 16x5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Limbo Värmeljushållare 16x5 cm inom kategorin Ljuslyktor.

Produktinformation

Limbo Värmeljushållare från Adhoc. Värmeljushållare i rostfritt stål som ger en stilren look i ditt hem. .

Se gärna också

Magnor - Savanna Lykta 10x14 cm Svart

Savanna från norska Magnor är en underbar lykta med snäva, stilrena former. Tillverkad i vackert konstglas, designad av inredaren Halvor Bakke. Inspirationen har han hämtat från sina safariresor på savannen i Afrika, där han har upplevt exotiska djur på nära håll. Trots detta känns ändå formerna stilrena och nordiska. Här kombineras traditionellt gott norskt hantverk med ny inspiration från spännande resor runt om i världen.

Savanna är perfekt för dig som uppskattar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet, hantverk och bra design. Lyktan har ett härligt ljusspel men kan lika gärna användas som vas. Den är munblåst och handgjord i gnistrande klar kristall tillverkad av professionella glasblåsare i glaskojan på Magnor. Varje lykta är helt unik, ingen är den andra lik. Alla delar har designerns välkända signatur, som bevis på bästa kvalitet.

Denna lykta har en höjd på 14 cm och bredden är 10 cm. En större variant i samma serie finns också, mycket dekorativa att ställa tillsammans. En utmärkt och mycket uppskattad gåva.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Trancherknivar

Trancherknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Gefle

Se alla produkter
Grytvantar

Grytvantar från Dexam

Se alla produkter
Knivslipar

Knivslipar från Satake

Se alla produkter