Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Ljus Gran 15 cm

Beställ Afroart - Ljus Gran 15 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Ljus Gran 15 cm inom kategorin Ljus special.

Produktinformation

Vackert handgjort ljus från Afroart. Det finns inte mycket som slår en tänd gran under vinterns mörka kvällar - detta fina ljus med formen av en gran är den perfekta dekorationen för att skapa härlig julstämning i hemmet.

Tänd granen och låt lågan sprida sitt behagliga sken när adventskvällarna smyger sig på. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Broste Copenhagen - Handwritten Kalenderljus 25 cm Vitt

Vitt kalenderljus från Broste Copenhagen. Numreringen mellan 1 och 24 är skrivet i färgen röd med en stil som påminner om handskrift vilket ger adventskalenderljuset en extra charmig och hemtrevlig effekt. Tänd lågan och räkna ner dagarna till julafton med detta fina datumljus.

Broste Copenhagens ljus är tillverkade av de finaste råvarorna vilket gör att de behåller formen och droppar minimalt när de är tända. Arrangera ett vackert jularrangemang runt adventsljuset och låt adventskvällarna bli en mysig och härlig stund!

Brinntid ca 20 timmar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från Ariete

Se alla produkter
Prydnadskuddar

Prydnadskuddar från hemtex

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Martinex

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Eva Solo

Se alla produkter