Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Glow Ljus 28 cm Röd/Vit

Beställ Afroart - Glow Ljus 28 cm Röd/Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Glow Ljus 28 cm Röd/Vit inom kategorin Ljus special.

Produktinformation

Ett läckert ljus i form av en ljusstake. Det här unika ljuset blir en fin inredningsdetalj, som sprider sitt ljus under mörka kvällar.

Perfekt att dekorera middagsbordet eller fönsterbrädan med. En uppskattad gåva till dig själv eller till någon du vill göra lite extra glad.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Handwritten Kalenderljus 30 cm

Kalenderljus från Broste Copenhagen av blockljustyp. Ett adventskalenderljus i härlig grön färg som passar perfekt i juletid och dekorerad med silverfärgade siffror mellan 1-24 i handskriven stil. Den handskrivna stilen ger detta datumljus sin genuina charm och gör nedräkningen till julafton lite mer speciell.

Broste Copenhagens ljus är tillverkade av de finaste råvarorna vilket gör att de behåller formen och droppar minimalt när de är tända. Placera ljuset på en yta som tål värme med ett vackert jularrangemang kring sig och låt det lysa upp adventsmörkret utanför.

Brinntid ca 130 timmar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Mason & Cash

Se alla produkter
Sopset

Sopset från Joseph Joseph

Se alla produkter
Dukningsaccessoar

Dukningsaccessoar från Solstickan

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Holmegaard

Se alla produkter