Kockums - Ugnsform 31x20 cm Kräm

Beställ Kockums - Ugnsform 31x20 cm Kräm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Ugnsform 31x20 cm Kräm inom kategorin Långpannor Stekbleck.

Produktinformation

Kockums stilrena ugnsform i tidlös design är tillverkad av högkvalitativ emalj. Formen är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning, bakning eller som uppläggningsfat vid tillställningar.

Med ett bevarat formspråk blir den ett såväl funktionellt köksredskap som en smakfull designdetalj i köket och på det dukade bordet.Kockums emaljerade ugnsform har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Formen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje ugnsform av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Se även andra produkter från Långpannor Stekbleck

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dukningsaccessoar

Dukningsaccessoar från Pluto

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Arabia

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Zwiesel

Se alla produkter
Tänger

Tänger från Rösle

Se alla produkter