Kockums - Ugnsform 31x20 cm Grön

Jämför produkt Kockums - Ugnsform 31x20 cm Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Ugnsform 31x20 cm Grön i kategorin Långpannor Stekbleck här hos oss.

Produktinformation

Kockums stilrena ugnsform i tidlös design är tillverkad av högkvalitativ emalj. Formen är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning, bakning eller som uppläggningsfat vid tillställningar.

Med ett bevarat formspråk blir den ett såväl funktionellt köksredskap som en smakfull designdetalj i köket och på det dukade bordet.Kockums emaljerade ugnsform har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Formen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje ugnsform av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Se även andra produkter från Långpannor Stekbleck

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Kockums

Se alla produkter
SkärareSkivareDelare

SkärareSkivareDelare från Oxo

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Vintage

Se alla produkter