Kockums - Ugnsform 30x20 cm 2-pack Vit

Beställ Kockums - Ugnsform 30x20 cm 2-pack Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Ugnsform 30x20 cm 2-pack Vit inom kategorin Långpannor Stekbleck.

Produktinformation

Kockums stilrena ugnsform i tidlös design är tillverkad av högkvalitativ emalj. Formen är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning, bakning eller som uppläggningsfat vid tillställningar.

Med ett bevarat formspråk blir den ett såväl funktionellt köksredskap som en smakfull designdetalj i köket och på det dukade bordet.Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkter i emaljerat stål ska värmas upp långsamt. Använd inte max värme på induktionshäll.

- Hetta aldrig upp en tom gryta. - Kyl aldrig ett uppvärmt kokkärl i kallt vatten.

Låt det svalna gradvis för att undvika termisk chock som kan få emaljen att spricka.Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Se även andra produkter från Långpannor Stekbleck

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Espressomaskiner

Espressomaskiner från KitchenAid

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Oxo

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Skultuna

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Rörstrand

Se alla produkter