Sidan innehåller annonslänkar

Rochester Taklampa 45 cm Rosa


Jämför produkt Rochester Taklampa 45 cm Rosa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rochester Taklampa 45 cm Rosa i kategorin Lamporhängande här hos oss.

Produktinformation

Rochester taklampa från PR Home är en industriell lampa i metall med "sandstruktur". Med sina rena former passar den in i de flesta stilar.

Sladdlängd 160 cm. Glödlampa säljs separat. .

Se gärna också

Bright Ljusslinga utomhusbruk 10 lampor Grå

Ljusslingan Bright från PR Home är framtagen för utomhusbruk men kan självklart även användas inomhus. Slingan har tio lamphållare med E27-sockel så du kan köpa till de glödlampor du vill och ändra utseendet på ljusslingan med enkla medel. Slingan är perfekt för att skapa en härlig stämning på festen eller för att hänga upp i din trädgård, på din uteplats eller balkong inför de långa ljumma sommarkvällarna. Bright finns i flera olika färger och är IP44-klassad vilket inte gör belysningen vattentät men den har ett system som hindrar vatten att komma i kontakt med de elektriska delarna. Ljusslingan säljs utan ljuskällor.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Princess

Princess kan syfta på: Princess Yachts – en båttillverkare Austin Princess – en serie personbilar, tillverkad av Austin och Vanden Plas mellan 1947 och 1968 Leyland Princess – en personbil, tillverkad av British Leyland mellan 1975 och 1982 Saunders-Roe Princess – en brittisk passagerarflygbåt (1952) Princess – en brittisk popsångerska, se Desiree Heslop Princess (film)

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015