Afroart - Sphere Lampskärm Papper 45 cm Naturvit

Beställ Afroart - Sphere Lampskärm Papper 45 cm Naturvit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Sphere Lampskärm Papper 45 cm Naturvit inom kategorin Lampor hängande.

Produktinformation

Lampskärm från Afroart är en stilren och modern design som kommer att förgylla hemmet. Lampskärmen är tillverkad av miljövänligt papper och som ger ett vackert skimmer när ljuset träffar den.

Lampskärmen har en diameter på 45 cm och är perfekt för att skapa en behaglig belysning i ditt hem. Sladd och LED-lampa ingår ej.

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Watt & Veke - Anna Plafond Linne 60 cm Vit -41%

Anna är en stilig och dekorativ plafond i linne från svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke. Passar perfekt där du inte ha plats för en hängande lampa, eller där du vill ha en diskret taklampa av andra anledningar som ändå är vacker och stilren och ger en varm, ombonad känsla i rummet. Passar på många ställen i hemmet, såväl i vardagsrum som sovrum.
Klädd i linnetyg som ger ett härligt mjukt allmänljus sprider Anna en härlig stämning i vilket rum du än placerar den i. Lampan har en diameter på 60 cm, men modellen finns även i fler storlekar. Plats för fyra ljuskällor.
- Plafond 60 cm i diameter.
- Klädd i linnetyg
- 4 ljuskällor.
- E27-sockel.
- Maxwatt 60 W.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från House Doctor

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Rig-Tig

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Zwilling

Se alla produkter
Vaser unikat

Vaser unikat från Craft

Se alla produkter