Aida - Raw Salt- och Pepparkar Titanium Black

Beställ Aida - Raw Salt- och Pepparkar Titanium Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Salt- och Pepparkar Titanium Black inom kategorin Kvarnset.

Produktinformation

Salt- och pepparkar i stengods från Aida. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. .

Se gärna också

Tramontina - Black Collection Churrasco Salt- & Pepparkvarn 24 cm -36%

Snygg och funktionell saltkvarn / pepparkvarn från Tramontina.

Black Collection Churrasco Salt- & Pepparkvarn är 24 cm hög, tillverkad i fint trä.

Salt- och pepparkvarnen har en 20 cm hög träbehållare för salt och peppar och ett keramisk kvarnverk. Kvarnen har en kornstorleksregulator som du kan anpassa salt- och pepparstorleken efter din smak och dina behov. Den har en kapacitet på 65 gram salt och 35 gram peppar.

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning. De är även framstående tillverkare av bestick och tillbehör till grillning och matlagning av olika slag. Allt tillverkat med samma höga kvalitet och känsla för design.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Gustavsberg

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Kochblume

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Skultuna

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Skultuna

Se alla produkter