Aida - Raw Salt- och Pepparkar Brun Metallic

Beställ Aida - Raw Salt- och Pepparkar Brun Metallic på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Salt- och Pepparkar Brun Metallic inom kategorin Kvarnset.

Produktinformation

Salt- och pepparkar i stengods från Aida. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. .

Se gärna också

WMF - Ceramill Salt- och pepparkvarnset 13,5 cm

Ceramill kryddkvarnar från WMF har en elegant och modern design som gör sig fina på bordet eller köksbänken. Färskmalda kryddor är svårslaget då deras eteriska oljor framkommer när de mals direkt och ger måltiden den extra piffen. De har en topp av ek, detalj av rostfritt stål och en behållare i glas så du enkelt kan se när det är dags för påfyllning. Kryddkvarnen kan enkelt ställas in från finmalet till grovmalt och ge dig fint salt eller grov peppar - beroende på vad som önskas.

Kvarnverket är utrustad med Ceramills hårda, rostfria och hållbara burr-kvarn. Glasbehållaren kan enkelt separeras från resten av kvarnen och diskas i maskin.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Magnor

Se alla produkter
Ostknivar

Ostknivar från Boska Holland

Se alla produkter
Kuddar  Sittdynor

Kuddar Sittdynor från Chamois

Se alla produkter
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Rörstrand

Se alla produkter