Afroart - Sittdyna Ullfilt 37 cm Vit

Beställ Afroart - Sittdyna Ullfilt 37 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Sittdyna Ullfilt 37 cm Vit inom kategorin Kuddar Sittdynor.

Produktinformation

Sittdyna från Afroart. Den handtovade dynan fungerar fint både inne och utomhus, eftersom ull är både smuts- och fuktavvisande samt värmande.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Ava Sittdyna 40x40x6 cm Grön -25%

Sitt skönt med en sittdyna från Broste Copenhagen. Ava är en mjuk och härlig dyna, tillverkad i bomull och med ett handtag på ena sidan. Använd dem för att mjuka upp de hårda, men oh så snygga, stolarna man råkade köpa osedda. De kan även användas som golvkudde, till det låga soffbordet, eller på gräsmattan.

Dynan Ava finns även i en randig modell, samt i flera vackra färger och flera storlekar. Matcha inredningen med en neutral ton, eller mixa färger. Möjligheterna är oändliga. Denna modell är 6 cm tjock och 40x40 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Eva Solo

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Big Green Egg

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Gustavsberg

Se alla produkter