Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Felt Sittdyna 28 cm Katt

Beställ Afroart - Felt Sittdyna 28 cm Katt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Felt Sittdyna 28 cm Katt inom kategorin Kuddar Sittdynor.

Produktinformation

Sittdynan Katt är lite mindre i storlek och form men tillverkas i samma härliga handtovade ull, gjord helt för hand i Nepals högland, som alla ulldynor i Afroarts sortiment.Tillverkad i 100 % ull som gör den både smuts- och fuktavvisande samt värmande. Dynan passar både ute och inne och storleken gör den perfekt att ta med i ryggsäcken på utflykten.

I samma serie hittar du flera olika färgglada djur så du kan skapa ett helt Zoo när du ska inreda barnrummet där hemma.Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Ava Sittdyna Randig 40x40x6 cm Blårandig -25%

Mjuk och härlig sittdyna från Broste Copenhagen. En stolsdyna är ett lätt sätt att variera känslan vid matbordet, eller för att mjuka upp den där hårda, men ack så snygga, stolen. Dynan Ava är tillverkad av bomull, och kommer här i ett snyggt randigt mönster. Den har ett handtag på ena sidan.

Ava finns i flera olika storlekar, färger och tjocklekar. Matcha inredningen med en neutral ton, eller mixa och matcha. Möjligheterna är oändliga. Denna modell är 6 cm tjock och 40x40 cm och passar även fint som golvkudde, utomhus eller vid ett lågt soffbord i vardagsrummet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Gefu

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Tramontina

Se alla produkter
Diskställ

Diskställ från Joseph Joseph

Se alla produkter
Kuddar  Sittdynor

Kuddar Sittdynor från Broste Copenhagen

Se alla produkter