Sidan innehåller annonslänkar

Rivjärn Chili


Jämför produkt Rivjärn Chili online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rivjärn Chili i kategorin Kryddor här hos oss.

Produktinformation

Rivsalt Kitchen är en gastronomisk upplevelse och ett nytt sätt att krydda maten. Nu kommer det populära rivsaltet i ett spännande utförande med sting i! Rivsalt Chili innehåller två sorters chili (totalt ca 4 gram), rivjärn och bordsställ i obehandlad ek

En perfekt gå bort-present till den matlagningsintresserade! Den röda Organic Birds Eye-chilin har en tung stickande värme medan den gula Amazon-chilin har en mildare och fruktigare smak Båda sorterna kommer från paprikafamiljen Capsicum och ger din matlagning en eldig hetta.

Riv över chili på din risotto, pasta, tacos, drink, soppa, kötträtt eller varför inte på efterrätten? Röd Organic Birds Eye Chili kommer från Uganda, och har 90.000-120.000 värmeenheter på Scoville-skalan, vilket gör det till en av världens hetaste chilis. Skärpan är intensiv och direkt, och smaken liknar thailändsk chili.

Perfekt för heta asiatiska rätter och hemmagjord barbecuesås. Gul Amazon Chili växer i Colombia, och har 50.000-70.000 Scoville-värmeenheter.

Amazon-chilin skördas strax före full mognad, vilket ger dem den gula färgen. Chilin passar perfekt på soppor, kötträtter och såser. .