Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Salt- och pepparkvarn 5x15 cm

Jämför produkt AdHoc - Salt- och pepparkvarn 5x15 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdHoc - Salt- och pepparkvarn 5x15 cm i kategorin Kryddkvarnar här hos oss.

Produktinformation

Salt- och pepparkvarn 5x15 cm från Adhoc i vackert askträ med ett keramiskt kvarnverk. Tillsätt enkelt salt eller peppar genom att öppna toppen av kvarnen.

Se gärna också

Rig-Tig - Cheffy Salt- & Pepparkvarn Chalk -25%

Set med både salt- och pepparkvarn med en höjd på 12,5 cm vardera från danska RIG-TIGs Cheffy-serie.

Måltider utan nymald salt och peppar är knappt värda att inta, så se till att du ger dina kulinariska kreationer den smak de förtjänar med detta salt- och pepparkvarnsset från RIG-TIG. Cheffy-kvarnarna är modernt utformade med en nytänkande twist på en klassisk design med mjukt rundade toppartier och räfflade sidor som ger ett bra grepp under handmalningen. Kvarnarna urskiljs enkelt från varandra tack vare färgerna i mjuka toner som även gör - tillsammans med den eleganta designen – att de sömlöst passar in i alla sorters kök- och middagsmiljöer. Salt- och pepparkvarnarna fylls enkelt på utan spill, och de är båda tillverkade i hållbar keramik för långvarig användning under många år framåt. Kvarnarna har en diameter på 6,5 cm och en höjd på 12,5 cm.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Loft by Rosenthal

Se alla produkter
Knivslipar och slipstenar

Knivslipar och slipstenar från Fiskars

Se alla produkter
Sous vide

Sous vide från Steba

Se alla produkter
Plädar

Plädar från hemtex

Se alla produkter