Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Kryddkvarn 14 cm Akaciaträ

Beställ AdHoc - Kryddkvarn 14 cm Akaciaträ på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Kryddkvarn 14 cm Akaciaträ inom kategorin Kryddkvarnar.

Produktinformation

Kryddkvarn från AdHoc. Kan justeras från fin till grov malning.

Avtagbar vridknopp som gör det lätt att fylla på kvarnen. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Pepparkvarn 18 cm Rostfri/Svart -25%

En fantastisk pepparkvarn från Zassenhaus serie Augsburg som kommer ge dig en upplevelse av högsta kvalité under lång tid framöver. Den här kvarnen har fått en modern och tidlös design vilket gör att den passar in i alla sorters kök och hem. Dessutom är dess kvarnverk i härdad keramik otroligt hållbart.

Det keramiska malverket är inte bara nästintill omöjlig att slita ut, det är även reglerbart vilket innebär att du kan justera verket efter önskad kornstorlek utan problem. Välj mellan finmalet eller grovmalet beroende på vad som ska smaksättas. Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Pepparkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Hilke

Se alla produkter
Percale påslakanset

Percale påslakanset från hemtex

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Funkle

Se alla produkter