Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Kruka Trio Square 18 cm Beige

Jämför produkt Klong - Kruka Trio Square 18 cm Beige online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Kruka Trio Square 18 cm Beige i kategorin Krukor här hos oss.

Produktinformation

Ge din växt ett vackert och stilrent hem med denna underbara kruka från KLONG. Krukan Trio Square är ett perfekt komplement till inredningen och passar alla inredningsstilar och växter.

Det genombrutna mönstret ger rummet en extra dimension och djup tack vare skuggorna som skapas mellan den inre och yttre krukan. Krukan finns i fler storlekar och mönster som är fina att kombinera.

Se gärna också

Bergs Potter - Helena Kruka/Fat 16 cm Rosa -18%

Kruka med fat ur serien Helena från Bergs Potter, som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Mönstret i överkanten liknar en spetskant och ger krukan ett mjukt och klassiskt utseende.

Krukans design skapades redan på 1800-talet i Lazio-regionen norr om Rom, av en av de ledande keramikerna, Roberto Rosso. Han hämtade inspiration från de forntida grekiska mönster som var populära då. Nu finns den åter i produktion som serien Helena tillverkad av italiensk lera med eller utan glasyr, i flera storlekar och nyanser. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk. Krukan tillverkas och glaseras för hand, vilket gör varje exemplar helt unikt.

Det bästa du kan ge dina växter är, förutom vatten och solljus då, en lerkruka av hög kvalitet. Korrekt dränering ger rötterna utrymme att andas, och högkvalitativ lera håller kvar fukten de behöver. Krukorna från Bergs Potter bränns vid en mycket hög temperatur, vilket ger dem en naturlig hållbarhet och genom en speciell behandling säkerställs att faten är helt vattentäta.

Detta är en kruka du kommer glädjas åt under lång tid framöver, tidlös, klassisk och mycket vacker.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Krukor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termosflaskor

Termosflaskor från Eva Solo

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Blomus

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Born in Sweden

Se alla produkter
Småbestick

Småbestick från WMF

Se alla produkter