Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Kruka Trio Square 12 cm Beige

Beställ Klong - Kruka Trio Square 12 cm Beige på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Kruka Trio Square 12 cm Beige inom kategorin Krukor.

Produktinformation

Kruka Trio Square från svenska KLONG gör varje rum mer unikt och detaljerat. Krukans kvadratiska perforerade mönster skapar ett djup tack vare skuggorna som uppstår mellan den inre och yttre krukan.

Ytan har en matt finish som passar till alla inredningsstilar och fatet i mässing blir en vacker detalj. Krukan finns i fler storlekar och mönster som är fina att kombinera.

Se gärna också

Bergs Potter - Helena Kruka/Fat 12 cm Rosa -25%

Kruka med fat ur serien Helena från Bergs Potter, som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Mönstret i överkanten liknar en spetskant och ger krukan ett mjukt och klassiskt utseende.

Krukans design skapades redan på 1800-talet i Lazio-regionen norr om Rom, av en av de ledande keramikerna, Roberto Rosso. Han hämtade inspiration från de forntida grekiska mönster som var populära då. Nu finns den åter i produktion som serien Helena tillverkad av italiensk lera med eller utan glasyr, i flera storlekar och nyanser. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk. Krukan tillverkas och glaseras för hand, vilket gör varje exemplar helt unikt.

Det bästa du kan ge dina växter är, förutom vatten och solljus då, en lerkruka av hög kvalitet. Korrekt dränering ger rötterna utrymme att andas, och högkvalitativ lera håller kvar fukten de behöver. Krukorna från Bergs Potter bränns vid en mycket hög temperatur, vilket ger dem en naturlig hållbarhet och genom en speciell behandling säkerställs att faten är helt vattentäta.

Detta är en kruka du kommer glädjas åt under lång tid framöver, tidlös, klassisk och mycket vacker.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Krukor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Antikljus

Antikljus från Hilke

Se alla produkter
Saxar

Saxar från Fiskars

Se alla produkter
Tumblers

Tumblers från Leonardo

Se alla produkter