Sidan innehåller annonslänkar

Rod Redskapsställ 6 krokar Mässing


Jämför produkt Rod Redskapsställ 6 krokar Mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rod Redskapsställ 6 krokar Mässing i kategorin Krokar här hos oss.

Produktinformation

Från danska Ferm Living kommer detta fina redskapsställ. Köksstången är gjord av metall med mässingsbeläggning och har sex krokar.

Se gärna också

Umbra - Buddy Krok 7x13 cm Vit

Vit hängkrok som mäter 6x7x13 cm från kanadensiska Umbras Buddy-serie.

Ännu en smart och rolig lösning från Umbras Buddy-kollektion! Denna hängkrok föreställer Umbras klassiska maskot Buddy som än en gång hamnat i en knivig situation – varför inte göra det bästa utav den och låta honom hjälpa till med att hålla upp dina kläder eller handdukar? Buddy-hängkroken monteras enkelt upp på till exempel badrumsdörren och är en fiffig upphängningslösning som lätt ger dig mer utrymme för dina handdukar och badlakan. Hängkroken mäter 6x7x13 cm.

Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem. Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter. Med 30 års erfarenhet fortsätter Umbra att växa med sina grundare i täten, och bara framtiden kan säga hur långt de kommer att gå.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Rode

Rode kan syfta på: Rode (efternamn) – ett efternamn Rode, England – en ort och civil parish i Somerset, England

Ferm

Ferm, är ett svenskt efternamn, som kan stavas på något olika sätt. Den 31 december 2013 var det följande antal personer i Sverige med stavningsvarianterna Ferm 2 094 Färm 313 Fehrm 124 Fhärm 28 Fherm 22Tillsammans blir detta 2 581 personer. Namnet är ursprungligen ett soldatnamn.