Afroart - Prick Förvaringslådor 4-pack Svart

Beställ Afroart - Prick Förvaringslådor 4-pack Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Prick Förvaringslådor 4-pack Svart inom kategorin Krokar och förvaring.

Produktinformation

4 stycken handgjorda förvaringslådor i prickigt mönster från Afroart. De olika storlekarna gör det möjligt att organisera alla möjliga prylar och småsaker.

Lådorna blir även fina inslag till inredningen var de än placeras. Magneten i locket gör att du enkelt kan öppna och stänga lådorna.

Förvaringslådorna är tillverkad av papper gjort på busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas lokta, i Nepal. Landet är känt för att tillverka papper för hand och har en lång tradition inom hantverket.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Yamazaki - Tosca Handdukshållare 19x6 cm Vit -25%

Handdukshållare för kökshanddukar som mäter 19x6 cm med magnetiskt fäste från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tosca-serie.

Denna handdukshållare passar perfekt för mindre kök och låter dig maximera ditt köks arbetsyta tack vare sitt starka magnetiska fäste som gör att hållaren enkelt kan sättas fast på valfri metallyta. Varför inte hänga dina kökshanddukar på kylskåpsdörren där du enkelt kan komma åt dem, till exempel? Handdukshållaren kan både enkelt flyttas och förvaras, och har inte bara en praktisk men också minimalistisk design som kommer att ge ditt kök ett skandinaviskt inslag med trädetaljer och en bas i högkvalitativt rostfritt stål.

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert. Gör det Yamazaki.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Springformar

Springformar från MasterClass

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från KitchenAid

Se alla produkter
Stearinljus

Stearinljus från Hilke

Se alla produkter
Knivblock

Knivblock från Wüsthof

Se alla produkter