Sidan innehåller annonslänkar

aGO, shady green w. rose gold gril, BT

Jämför produkt aGO, shady green w. rose gold gril, BT online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten aGO, shady green w. rose gold gril, BT i kategorin Kreafunk här hos oss.

Produktinformation

aGO Mini Bluetooth högtalare shady green w. rose gold En handfull musik, redo att ta med överallt.

aGO är den minsta Bluetooth-högtalaren i KREAFUNKs kollektion. Men låt dig inte luras av storleken.

aGO är en högtalare i fickstorlek, med en kraftig personlighet och ett otroligt ljud. aGO har en läderrem som gör att du enkelt tar den med dig.

Med 10 timmars full laddningstid kan du njuta av musik hela dagen, eller natten. Högtalaren har en mjuk, rund design som tuffas till av den snygga fronten i metall.

aGO finns i sex häftiga färger. Tekniska specifikationer - Upp till 10 timmars speltid - Bluetooth 5.0 - Inbyggd mikrofon för hands free-samtal - Säker mot spill och damm, så ta med den på stranden eller festen - Inbyggt litiumbatteri - Inklusive laddningskabel med USB till micro USB - Dimensioner 8x3,9 cm (OxH) - Vikt 180 g - Material Plast/Läder - Färg Shady Green/Rose Gold .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Doftljus och doftpinnar

Doftljus och doftpinnar från Rory Dobner

Se alla produkter
Skalare

Skalare från Oxo

Se alla produkter
Doftljus och doftpinnar

Doftljus och doftpinnar från Meraki

Se alla produkter
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från ANDREE JARDIN

Se alla produkter