Sidan innehåller annonslänkar

aCUBE Högtalare vit Kreafunk

Beställ aCUBE Högtalare vit Kreafunk på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten aCUBE Högtalare vit Kreafunk inom kategorin Kreafunk.

Produktinformation

Roliga färger - TWS - Prisvärd! Det kännetecknar nya högtalaren aCUBE från KREAFUNK En kul, fyrkantig högtalare med Bluetooth.

Den nätta storleken till trots, kan aCUBE fylla även ett stort rum med dina favoritlåtar, och du kan ta med dig den trådlösa högtalaren överallt. Med två stycken högtalare stödjer aCUBE även TWS, True Wireless Sound, och ljudet blir ännu bättre.

Laddas med USB-C. BT5.Textil från Gabriel.IP55.Finns i åtta färger.Mått H 8 cm, B 8 cm, D 4,5 cm.Färg Vit. .

Se gärna också

aGO, ivory sand, speaker

aGO Mini Bluetooth högtalare Ivory Sand En handfull musik, redo att ta med överallt. aGO är den minsta Bluetooth-högtalaren i KREAFUNKs kollektion. Men låt dig inte luras av storleken. aGO är en högtalare i fickstorlek, med en kraftig personlighet och ett otroligt ljud. aGO har en läderrem som gör att du enkelt tar den med dig. Med 10 timmars full laddningstid kan du njuta av musik hela dagen, eller natten. Högtalaren har en mjuk, rund design som tuffas till av den snygga fronten i metall. aGO finns i sex häftiga färger. Tekniska specifikationer: - Upp till 10 timmars speltid - Bluetooth 5.0 - Inbyggd mikrofon för hands free-samtal - Säker mot spill och damm, så ta med den på stranden eller festen - Inbyggt litiumbatteri - Inklusive laddningskabel med USB till micro USB - Dimensioner: 8x3,9 cm (OxH) - Vikt: 180 g - Material: Plast/Läder - Färg: Ivory Sand

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Krukor

Krukor från Design House Stockholm

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Mason & Cash

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Ariete

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Eva Solo

Se alla produkter