Sidan innehåller annonslänkar

aBOOM Trådlös högtalare IPX7 Ivory Sand

Jämför produkt aBOOM Trådlös högtalare IPX7 Ivory Sand online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten aBOOM Trådlös högtalare IPX7 Ivory Sand i kategorin Kreafunk här hos oss.

Produktinformation

aBOOM är en trådlös högtalare som är smidig och lätt att ta med överallt. Högtalaren är vattentålig enligt IP-klassning IPX7 och tål att dränkas helt om olyckan skulle vara framme eller om den behöver tvättas av.

Se gärna också

aJAZZ QI, Högtalare, Care

aJAZZ Högtalare från KREAFUNK - Snygg design - TWS - imponerande ljud - Enkel teknik med fokus på njutning Kurvig , vacker och kraftfull, aJAZZ är en högtalare för nuet och för framtiden. Den har potential att bli en riktig KREAFUNK-klassiker, en högtalare som tilltalar de allra flesta. Förutom att spela alla dina favoritsånger så kommer denna högtalare att jazza upp alla rum du ställer den i. Den organiska formen smälter in fint i hela hemmet. Oavsett musikstil spelar aJAZZ med djup, klarhet och överskott. En funkar fint, två blir dubbelt så bra. aJAZZ stöder TWS - True Wireless Stereo - två högtalare kan paras ihop för ett riktigt bra ljud. aJAZZ kommer i sex poppiga färger, utöver denna högtalare som tillhör KREAFUNKs CARE-kollektion. aJAZZ CARE är tillverkad med 35% mindre plast, som ersatts med naturliga vetefibrer från förnybara källor. Mått: 11x10 cm Material: Plast/Silikon/Läder/Metall Färg: CARE

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ugnsformar

Ugnsformar från Modern House

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Rörstrand

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Kosta Boda

Se alla produkter