Sidan innehåller annonslänkar

Roa Korg M Handtag Polished Rotting


Beställ Roa Korg M Handtag Polished Rotting på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Roa Korg M Handtag Polished Rotting inom kategorin Korgar.

Se gärna också

Blomus - Blomus Frisco Lounge Tvättkorg Varmgrå

Samla din smutstvätt i snygga tvättkorgen Frisco Lounge från Blomus. Bekväm uppsamlingspunkt Smal, men ändå rymlig, korgen är tillräckligt smal för att passa in i ett hörn eller annat litet utrymme. Med sin kapacitet på 65 liter hjälper det dig snabbt att få undan tvätten. Denna ovala tvättkorg står stadigt, oavsett hur mycket du fyller den och är lätt att bära. Handtagen är gjorda av aluminium och är pulverlackerade i en färg som matchar det yttre materialet på korgen. Yttertyget är mycket tåligt med ett melerat utseende där eventuella fläckar inte syns, passar perfekt in i ditt vardagsrum eller sovrum. Tvättkorgen är tillverkad av högkvalitativ polyester. Materialet är extremt stabilt, robust och slitstarkt. Den syntetiska fibern är lätt att rengöra och slitstark. Korgens två sidor viks över varandra och gömmer undan din smutsiga tvätt och är enkel att öppna. Finns i ett urval av färgvarianter.

Läs mer

Från kunskapsbanken

American

American, eller Americans|Americans, kan syfta på: New York Americans – ett ishockeylag Rochester Americans – ett ishockeylag American Action – ett datorspelsbolag American Airlines – ett flygbolag The American – en film American Express – ett kreditkortsföretag American Motors Corporation – en biltillverkare Scientific American – en populärvetenskaplig tidskrift American Fur Company, ett pälshandelsföretag American blend – en tobaksblandning American Recordings – ett skivbolag American League – en basketliga