Sidan innehåller annonslänkar

Korg Faye Checky 20 cm Natur

Jämför produkt Korg Faye Checky 20 cm Natur online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Korg Faye Checky 20 cm Natur i kategorin Korgar här hos oss.

Se gärna också

Blomus - Frisco Lounge Tvättkorg Ljusgrå

Samla din smutstvätt i snygga tvättkorgen Frisco Lounge från Blomus. Bekväm uppsamlingspunkt: Smal, men ändå rymlig, korgen är tillräckligt smal för att passa in i ett hörn eller annat litet utrymme. Med sin kapacitet på 65 liter hjälper det dig snabbt att få undan tvätten. Denna ovala tvättkorg står stadigt, oavsett hur mycket du fyller den och är lätt att bära.

Handtagen är gjorda av aluminium och är pulverlackerade i en färg som matchar det yttre materialet på korgen. Yttertyget är mycket tåligt med ett melerat utseende där eventuella fläckar inte syns, passar perfekt in i ditt vardagsrum eller sovrum.

Tvättkorgen är tillverkad av högkvalitativ polyester. Materialet är extremt stabilt, robust och slitstarkt. Den syntetiska fibern är lätt att rengöra och slitstark.

Korgens två sidor viks över varandra och gömmer undan din smutsiga tvätt och är enkel att öppna. Finns i ett urval av färgvarianter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Korgar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Espressomaskiner

Espressomaskiner från KitchenAid

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Thomas

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från KitchenAid

Se alla produkter
Brödknivar

Brödknivar från Global

Se alla produkter