Sidan innehåller annonslänkar

Korg Faye Airy 20 cm Brun

Jämför produkt Korg Faye Airy 20 cm Brun online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Korg Faye Airy 20 cm Brun i kategorin Korgar här hos oss.

Se gärna också

Blomus - Frisco Lounge Tvättkorg Varmgrå

Samla din smutstvätt i snygga tvättkorgen Frisco Lounge från Blomus. Bekväm uppsamlingspunkt: Smal, men ändå rymlig, korgen är tillräckligt smal för att passa in i ett hörn eller annat litet utrymme. Med sin kapacitet på 65 liter hjälper det dig snabbt att få undan tvätten. Denna ovala tvättkorg står stadigt, oavsett hur mycket du fyller den och är lätt att bära.

Handtagen är gjorda av aluminium och är pulverlackerade i en färg som matchar det yttre materialet på korgen. Yttertyget är mycket tåligt med ett melerat utseende där eventuella fläckar inte syns, passar perfekt in i ditt vardagsrum eller sovrum.

Tvättkorgen är tillverkad av högkvalitativ polyester. Materialet är extremt stabilt, robust och slitstarkt. Den syntetiska fibern är lätt att rengöra och slitstark.

Korgens två sidor viks över varandra och gömmer undan din smutsiga tvätt och är enkel att öppna. Finns i ett urval av färgvarianter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Korgar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kockknivar

Kockknivar från Fiskars

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Mason & Cash

Se alla produkter
Kaffepress

Kaffepress från Bodum

Se alla produkter
Percale påslakanset

Percale påslakanset från hemtex

Se alla produkter