Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Palm Korg 24,5x8 cm Natur

Jämför produkt Afroart - Palm Korg 24,5x8 cm Natur online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Palm Korg 24,5x8 cm Natur i kategorin Korgar här hos oss.

Produktinformation

Handflätad korg från Afroart, tillverkad i Bangladesh. Korgen är gjord av lokalt växande palmblad och tillverkad av kvinnor på landsbygden.

En stabil fin korg, perfekt till frukostfrallorna och dekorativ på ditt köksbord. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Hinza - Väska Sockerrör Liten Gul

Väska Hinza Green Plastic är en svensktillverkad plastväska i unik design från 50-talet. Väskan är tillverkad av biobaserad plast från den förnyelsebara råvaran sockerrör.

Väskan är en perfekt förvaring till stickningen, leksakerna eller veden vid öppna spisen, och är lika självklar i trädgården och svampskogen som till festen eller på resan. Använd väskan när du handlar istället för butiksplastpåsar och spara på miljön. Väskan är tålig och lätt att göra ren, vilket gör den idealisk till fritids- och trädgårdssysslor. Volym 7,5 liter. Tillverkad i Hillerstorp, Småland. Maxvikt 10 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Krokar

Krokar från Yamazaki

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Orrefors

Se alla produkter
Kryddor

Kryddor från Gourmet Selection

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Arabia

Se alla produkter