Sidan innehåller annonslänkar

Rörstrand - Kaffeservis Krokus Rörstrand


Jämför produkt Rörstrand - Kaffeservis Krokus Rörstrand online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rörstrand - Kaffeservis Krokus Rörstrand i kategorin KopparFat här hos oss.

Produktinformation

Kaffeservis Rörstrand med märkning Rörstrand Sweden 651/631. Porslin med dekor av krokusblomma och guldkant.

8 kaffekoppar, 11 kaffefat och 6 assietter. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Bitz - Bitz Espressokopp 10 cl Gräddvit

När du vill brygga dig en god kopp espresso hemma och avnjuta i liten kopp som sig bör, är espressomuggen från Bitz ett utmärkt val. Stengodsmuggen har en matt yta med naturliga färgskiftningar som skapas av den reaktiva glasyren och ger varje kopp ett unikt uttryck. Koppen tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Välj mellan flera färger och mixa och matcha med fler delar från Bitz stengodsservis för en personlig dukning. Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Rörstrand

Rörstrand kan syfta på: Rörstrands porslinsfabrik – en tidigare svensk porslinstillverkare Rörstrandsområdet – ett informellt område i Vasastan i Stockholms innerstad Rörstrands slott – en byggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsgatan – en gata i Vasastaden i Stockholm Rörstrandskyrkan – en kyrkobyggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsviken – namnet på en del av Karlbergssjön under 1800-talet Gamla och Nya Rörstrandskvarnen – två tidigare väderkvarnar i nuvarande Vasastaden i Stockholm