Aarke - Aarke Vattenfilterkanna med påfyllningsbar stålpatron

Beställ Aarke - Aarke Vattenfilterkanna med påfyllningsbar stålpatron på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke - Aarke Vattenfilterkanna med påfyllningsbar stålpatron inom kategorin Kolsyremaskiner.

Produktinformation

Vattenfilterkanna med påfyllningsbar stålpatron från Aarke ger dig utmärkt vatten därhemma. Denna kanna rymmer 2,4 liter, 1,8 liter med behållaren.Enkel att använda, bara häll i en påse granulat, Pure eller Enriched, en perfekt kombination av härlig smak och flera hälsofördelar.

I samarbete med BWT, ett av världens ledande vattenteknikföretag, har Aarke tagit fram dessa. Den har en påfyllningsbar filterbehållare i stål och levereras med en refillpåse.Pure minskar oönskade ämnen och förvandlar ditt kranvatten till en ren smakupplevelse.

Enriched gör likaså, samt tillför magnesium och omvandlar kranvatten till alkaliskt vatten. Magnesium är också en utmärkt smakbärare som gör det filtrerade vattnet perfekt för kolsyra, såväl som för kaffe och te.Kannan är tillverkad av högkvalitativt glas och rostfritt stål, en medveten satsning från Aarkes sida som försöker minska mängden plast i världen.Vattenkannan kommer inte bara med en mängd hälsofördelar, den är vacker och sofistikerad också, med fördel kan du placera den mitt på matbordet där den elegant pryder sin plats.Ett avtagbart silikonskydd för glaskaraffen ingår, vilket skyddar den mot repor och smällar.Tillbehör som ingår Stålpatron, refillpåse.Alla delar kan köras i diskmaskinen.1100 g .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Neccessärer

Neccessärer från hemtex

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Morris & Co

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Rörstrand

Se alla produkter
Servetter

Servetter från Iittala

Se alla produkter