Sidan innehåller annonslänkar

RON Keramisk BBQ grill grå 40 cm (16')


Jämför produkt RON Keramisk BBQ grill grå 40 cm (16') online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten RON Keramisk BBQ grill grå 40 cm (16') i kategorin Kolgrillar här hos oss.

Se gärna också

Cobb - Cobb Premier Air Deluxe Kolgrill

Med den klassiska Premier-grillen från Cobb är det enkelt att röka, steka, baka och grilla utsökt mat. Denna Air Deluxe-modell har uppdaterats med ett nytt, förbättrat lock som tar grillningen till nya höjder. Ventilationen regleras enkelt och snabbt, och på så sätt går det att nå en temperatur på upp till 70 grader högre än tidigare - perfekt för dig som vill grilla med ett snabbt och jämnt resultat. Med Cobble Stone-briketter är det klart på några minuter. En COBB-grill är inte bara en grill – med de rätta tillbehören skulle den kunna kallas för världens minsta och mest effektiva utekök, vilket gör att den passar lika bra till att grilla i trädgården som till en härlig utflykt till stranden. Med sin nätta storlek är den en perfekt portabel grill som enkelt transporteras i bärväskan som kan köpas till. Grillen har en unik konstruktion med en isolerad värmekälla i mitten, vilket gör att den kan bli upp till 300 °C inuti utan att bli för varm på utsidan. Den kan därmed även placeras på bord av plast. Cobb Premier Kolgrill är tillverkad av borstat rostfritt stål och har en utformning som minimerar rök samtidigt som värmen utnyttjas optimalt Egenskaper - Nytt lock med justerbar ventilation för värmereglering - Grillen håller sig sval på utsidan - Klar på bara några minuter med Cobb-briketter - Liten och lätt att bära med sig - Nästintill rökfri grillning - Grillplatta ingår - Vikt 4,2 kg - Kapacitet 5 pers Grillen levereras med Premier+ Grillplatta.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Ronneby

Ronneby (dansk: Rønneby) är en tätort i Blekinge och centralort i Ronneby kommun i Blekinge län, belägen vid Ronnebyån mellan östersjökusten och europavägen E22:an.