Sidan innehåller annonslänkar

Kolgrill F60 Air Svart Emaljerad stål

Beställ Kolgrill F60 Air Svart Emaljerad stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kolgrill F60 Air Svart Emaljerad stål inom kategorin Kolgrillar.

Se gärna också

Lotus - Kolgrill Rökfri Small 28 cm Röd -30%

Nätta lilla Lotus kolgrill är smidig och lätthanterlig. Perfekt på balkongen, campingen eller stranden. Grillgallrets diameter mäter 26 cm och är tillverkat av rostfritt stål. Grillen har en inbyggd fläkt som drivs av 4 stycken AA-batterier och justeras med en upplyst reglage. Med denna funktion ökar syretillförseln och grillen är redo att användas redan efter 3-4 minuter. Grillen håller sig varm i 40-90 minuter beroende på kolets kvalitet (det går att fylla på nytt kol hela tiden).

En stor fördel med denna grill är att den är rökfri. Fettet droppar inte ned på kolen under tillagning, och därigenom undviker du den största källan till rökutveckling och bildandet av hälsofarliga ämnen.

Den yttre skålen är gjord av pulverlackerad stål som aldrig blir varmt under användning. Innanför finns kolbehållaren som man låser fast med grillgallret vilket blir säkert och man riskerar inte att få varm kol på sig om grillen blir omkullvält. Den är lätt att rengöra. Både galler och innerbunke kan köras i diskmaskin.

Detta ingår:
Lotus kolgrill
Transport- /förvaringsväska
4 AA-batterier
Manual

Vikt: 2,8 kg

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kolgrillar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Serax

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Tvålar

Tvålar från TangentGC

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Kähler Design

Se alla produkter