Sidan innehåller annonslänkar

Rivjärn, Grater


Jämför produkt Rivjärn, Grater online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rivjärn, Grater i kategorin Kökstillbehör här hos oss.

Produktinformation

Rivjärn, Guld, 8x21cm .

Se gärna också

Tina takeaway kopp grön

Takeaway mugg i glas med tillhörande silikonlock. En praktisk takeaway mugg som håller drycken varm länge. Muggen har ett lock i silikon med drickhål, det hjälper till att hålla drycken varm samtidigt som det skyddar mot spill. Takeaway muggen har ett praktiskt band i kork som gör den enkel att greppa och minskar risken för att bränna sig. En återanvändbar mugg som kan användas till alla varma drycker, kaffe, te, varm choklad. En perfekt kopp för dig som är på jobbet eller jobbar hemifrån och har tröttnat på att dricka kaffe eller te som har hunnit svalna innan du druckit upp. Takeaway muggen kan tvättas i diskmaskin med undantag för korkdelen som måste tvättas för hand. Finns i olika färger.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Hemtex

Hemtex är en detaljhandelskedja inom hemtextil och heminredning med totalt 162 butiker i januari 2016, varav 138 i Sverige, 19 i Finland och 5 i Estland. Av butikerna var 145 ägda av Hemtexkoncernen och 18 av franchiseföretag. Under gemensamt varumärke säljer butikerna heminredningsprodukter med tonvikt på hemtextil. Hemtex produktområden är Sova, Bada, Äta och Umgås. Hemtexkoncernens årsomsättning uppgick per den 31 december 2014 till totalt 1 046 miljoner kronor. Hemtex var från 23 oktober 2015 till 14 maj 2019 ett helägt dotterbolag inom Ica-gruppen som sålde Hemtex till norska hemtextilkedjan Kid ASA. Styrelseordförande: Stein Petter Ski Verkställande direktör: Björn Abild CFO: Andreas Berntsson